Masta
ponieważ niekoniecznie zawsze jesteśmy w pełni zadowolenia z programu wycieczek szkolnych, a na nasze uwagi nauczyciele reagują 'przecież mogliście sami ustalić program, trzeba było to zrobić'. więc może idźmy za ich radą i pomyślmy nad tym co moglibyśmy zobaczyć (oprócz plaży, morza oraz pokoi kolegów/koleżanek w świetle xiężyca) biorąc pod uwagę (małe bo małe, ale zawsze) wartości edukacyjne.Jakie propozycje??;]
Edukacja na wycieczce?!
Jeszcze czego! Bedziemy sie byczyć, obijać i olewać, a co! Nasze święte prawo!
@Edit
Affff, nie zrozumiałem. Myslalem ze chodzi o nauke ;d . Program? Mi się tam podoba, kompas ownz xD
Ostatnio edytowany przez Ovv (2007-04-05 08:30:32)
Masta
integracja jest w kompasem.wycieczki wiosenne z innym biurem;]
możnaby zorganizować jakieś podchody czy cośtakiego. Ten pomysł może bardziej pasuje do integracji ale fajne są takie zabawy na dużym terenie, więc czemu nie? Jak myślicie?
Podchodzy? Jestem za.
A może znowu pobiegamy za jakimś buszmenem z latarką? ;d
moze jakis maly turniej sportowy?
Turniej sportowy to fajny pomysł Podchody trochę trudniej zorganizować, bo trzeba dobrze znać teren...
Masta
Ovv napisał:
Podchodzy? Jestem za.
A może znowu pobiegamy za jakimś buszmenem z latarką? ;d
Ovv, takich rzeczy się nigdy nie zapomina!
Może być turniej dla chętnych, dla niechętnych ich strata, a wieczorem buszmen Fajna też była ta gra w stylu capture the flague, ale trzebaby dopracować zasady i może wyznaczyć jakiś sędziów co by biegali w jaskrawych kubraczkach i pilnowali porządku...