Moja kadencja przewodniczącego szkoły wkrótce dobiegnie końca. Kto z drugiej lub pierwszej klasy zamierza startować na tegorocznego przewodniczącego? Jak myślicie, kto sprawdziłby się w tej roli najlepiej?
Czemu, Kazia zajebista jest
A mnie się wydaje, że Kazia byłaby o tyle dobra, że ma przynajmniej zapał żeby coś zrobić. Fakt, że miewa kiepskie pomysły, ale to dużo lepiej niż gdyby nie miała żadnych. Najgorsze co może być to przewodniczący, którego kompletnie nie obchodzi co dzieje się w szkole.
Zgadzam sie z przedmowca:)ale z drugiej strony moze miec duzo zapalu, ale nie sadze, ze ktos byl sklonnyn do realizacji jej pomyslow, bo to jest Kasia Sniady...
A kiedy tak właściwie mamy wybiera nowego przewodniczącego??
Member
Ja sadze ze Amelia bedzie glosowac . Ja mogę współpracować z każdym poza kazią. Mam jej serdecznie dość !!!!!
Amelia nie bd głosowac tylko jeżeli już to startowac!!! Poza tym myślę, że raczej się nie sprawdzi. Jako przewodnicząca klasy II nie robi zbyt wiele! Wysyła wszędzie zastępcę czyli naszą - Kaziunie...
Masta
Ja mam kilku faworytów chociaż...nie dałoby się przedłużyć kadencji Jezy??
Czemu Amelia niby nie nadawałaby się na przewodniczącą. Ja może mam głupie pomysły, ale nie startuje! W naszej klasie nie ma w sumie żadnej osoby która by się nadawała, ale jest kilka osób które chcą startować (w zasadzie tylko jedna- Amelia)
Masta
'KILKA osób,które chcą startować(w zasadzie tylko JEDNA amelia' słucham??!!
No ja też mam kilka propozycji, a właściwie to tylko jedną - JEZA! xP Bo w drugiej klasie to chyba posucha... A z pierwszej nikogo nie znam wiec sie nie wypowiadam